Menü
Ár:
737.102 Ft
520.572 Ft (409.899 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 29%

Bosch Condens 5000 WT ZWSB 30-4 E TÁROLÓS Kondenzációs fali gázkazán

Ár:
737.102 Ft
520.572 Ft (409.899 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 29%
Fűtőteljesítmény: 23 kW
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fernox TF1 Total Filter mágneses iszapleválasztó 22 mm Fernox TF1 Total Filter mágneses iszapleválasztó 22 mm
37.610 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 7716701491
Gyártó: Bosch

Miért vásároljon tőlünk?

Leírás és Paraméterek

A Condens 5000 WT ZWSB 30-4 E egy 48 literes zománcozott, védőanóddal ellátott tárolós gázkészülék. A készülékben található tároló teljesítménye EN 625 szerint 16,5 l/perc, három csillagos melegvíz-komfort mellett. Ez a melegvíz-mennyiség két csapoló hely ellátását teszi lehetővé, és hasonló komfortszintet biztosít, mint egy külön szerelt tárolóval ellátott hőközpont.

A készülék előnyei

  • Új fejlesztésű Heatronic® IV vezérlő elektronika. A bővített tudású panel lehetőséget biztosít arra, hogy külön időjáráskövető szabályozó nélkül változó hőmérsékletű előremenő fűtővíz kerüljön ki a kazánból.
  • Kvarckristályos kijelző.
  • Kompatibilis a Bosch I-COM távvezérlő rendszerével, vagyis az interneten keresztül kapcsolódhatunk kazánunkhoz, és programozási és távfelügyeleti feladatokat végezhetünk kényelmesen, akár otthonunktól távolról is.
  • Véd a legionárius betegségekkel szemben, vagyis a melegvíz-tároló rendszeres időközönként felfűt és a baktériumok elpusztulnak.

Alkalmazás

Ideális megoldás lakásokba, családi házakba.

Energiahatékony

93%-os éves hatásfokkal segít az energiamegtakarításban anélkül, hogy a komfortérzet csökkenne, ugyanis a kondenzációs készülék az égéstermék hőjének legnagyobb részét felhasználja a fűtés során. Ennek következtében a készülék hatásfoka éves szinten kb. 20%-kal nagyobb egy hagyományos fűtőkészüléknél, azaz kb. ennyivel kevesebb gázt kell elégetni ugyanahhoz a teljesítményhez.

Alacsony károsanyag-kibocsátás

A készülék környezetkímélő, mivel kis mennyiségű nitrogén-dioxidot (NOx) és széndioxidot (CO2) bocsát ki. Ezt a modern égők teszik lehetővé, amelyekben a gáz és az égéshez szükséges levegő optimális hőmérsékleten ég el.

 

 Condens 5000 WT Kis helyen nagy komforttal

A nagy melegvíz-igény nem feltétlenül jelent nagy helyigényt is. A Condens 5000 WT jó példája ennek. A beépített tárolós kazán, akár egy félreeső falsarokból is képes ellátni több csapoló egyidejű melegvízigényét. A továbbfejlesztett Bosch Heatronic® IV elektronika további előnyöket biztosít.

Beépített tároló

A kazán a beépített 48 l-es zománcozott tárolójának köszönhetően nagy mennyiségű melegvíz-készítésére képes. A 30 kW melegvíz teljesítmény miatt 16,5 l/perc mennyiséggel szolgálja a melegvíz-igényeket.

Időjárás szerint takarékosan

A kondenzációs kazán időjáráskövető szabályozójával együttműködve nyújtja legjobb hatásfokát. Az időjáráskövető szabályozó segítségével a gázszámla is csökkenthető azáltal, hogy a fűtési víz hőmérsékletét mindig a lehetőségekhez képest a legalacsonyabbra állítja. Használja a maximális tudást a Bosch CW időjáráskövető szabályozóival. Nincs lehetősége időjárás követő szabályozó kiépítésére? A Bosch helyiséghőmérséklet szabályozói egy nem Bosch márkájú termosztáthoz képest jelentős komfort többlettel és energiamegtakarítási lehetőségekkel bírnak.

Maximális hatásfok

A készülék Al-Si hőcserélőjének és a Bosch időjáráskövető szabályozóknak köszönhetően képes a kazán a maximális hatásfok elérésére. A Bosch teljes időjáráskövető szabályozó generációja használható, így komplett rendszereket is létrehozhatunk.

Szolár kompatibilitás

A beépített tároló nem jelenti azt, hogy a szolár rendszerről le kell mondanunk. Egy előtét tároló segítségével, használati melegvíz-készítésnél élvezhetjük a Nap ingyen energiáját. 

A készülék előnyei

  • Széles modulációs tartomány
  • Kis helyigény
  • Beépített időjáráskövető szabályozó
  • Halk üzemmód, alacsony szervizigény, egyszerű karbantartás
Elektromos védettség IPX4D
Energiahatékonysági osztály B
Zajszint 48dB
Hatásfok (%) 93%