Menü
Web Ár:
619.000 Ft (487.402 Ft + ÁFA)

Ariston Alteas One + Net 35 kondenzációs kombi gázkazán A+

Web Ár:
619.000 Ft (487.402 Ft + ÁFA)
Fűtőteljesítmény: 31 kW
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: 3301060
Gyártó: Ariston

Miért vásároljon tőlünk?

Leírás és Paraméterek

Tartós fűtés

/ Szabadalmaztatott XtraTech™ rozsdamentes acél hőcserélő a megbízható, tartós működésért

Fenntartható teljesítmény

/ Tanúsítottan működik 20%-nyi hidrogéntartalmú gázkeverékekkel, míg belső tesztek alapján ez az érték akár 30% is lehet
/ Környezetbarát működés 25mg/kWh NOx értékének köszönhetően
/ Akár 94%-os szezonális hatékonyság és A+ energiaosztály érhető el a Sensys HD tartozéknak és az internetes hőmérséklet-figyelőnek köszönhetően.
/ 1:10 modulációs arány a még nagyobb hatékonyságért.

Full komfort+

/ Új gyújtásszabályozó rendszer a folyamatos fűtésért, fejlett vezérlésért és biztonságért, bármilyen körülmények között
/ Új Flow Control System+ az ugyanolyan komfortérzetért minden helyiségben. 
/ A Hydro Sensor rendszer automatikusan szabályozza a rendszerben lévő nyomást és jelzést küld, ha a készülék feltöltése szükséges.
/ 50%-kal csökkentett észlelt zajszint.
/ AUTO, KOMFORT, CARE és IDŐZÍTŐ funkciókkal ellátva.

Okos Csatlakoztathatóság+

/ Ariston NET-en keresztüli távvezérlésre kész a beépített Wi-Fi gateway tartozéknak köszönhetően. 
/ Hangvezérlési lehetőség Amazon Alexa és Google Assistant által.

Hi-tech külső

/ Edzett, karcálló üveg elülső panel
/ Nagy felbontású érintőképernyős kezelőfelület. 
/ LCD kijelző szöveges, intuititív menüvel.

Az új Wi-Fi kondenzációs termékcsalád immár 20%-ban hidrogénkész, az extra kényelem és teljes körű hőszabályozás érdekében.

A One széria kondenzációs technológiáját alapul véve, és azt új termékelőnyökkel kibővítve az új Ariston kondenzációs fali kazánok termékcsaládja megnövelt teljesítményének, tartósságának és hatékonyságának köszönhetően kiemelkedőnek számít kategóriájában, emellett pedig hidrogénnel dúsított természetes gázzal is működtethető, ezzel kínálva egyúttal egy környezetbarátabb lehetőséget is. A kazánok gyártása során a modern olasz formatervezés ötvöződik hi-tech anyagokkal, a könnyű és pontos vezérlést pedig a Sensys HD innovatív rendszerfelülete biztosítja. Minden One+ wifi kazán beépített Wi-Fi csatlakozási opcióval rendelkezik, lehetővé téve az Ariston NET alkalmazással való összekapcsolást, amely pedig az egyszerű okostelefonos vezérlésben, energiamegtakarításban és távasszisztenciában* nyújt segítséget. Mindezeken túl az Ariston NET új mesterséges intelligenciájának engedélyezheti, hogy szokásait megfigyelve személyre szabja otthona fűtését és magától gondoskodjon rendszeréről.

Hosszantartó Fűtés+

Tartós minőség kívül és belül

A One+ wifi kiemelkedően magas élettartamra lett tervezve, hogy napról napra megbízhatóan biztosítsa az otthon kényelmét, akár extrém körülmények között is.

Maximális tartósság 

A saját fejlesztésű XtraTechTM rozsdamentes acél hőcserélő a One+ wifi kondenzációs technológiájának alapja, ez teszi lehetővé, hogy a termék konzisztens és megbízható fűtési teljesítményt nyújtson.

 

Igazolt Ariston minőség

Az új kazánok masszív és időtálló anyagokból készülnek, a legkorszerűbb alkatrészek és technológia használatával, a legmagasabb minőségbeli sztenderdeknek megfelelve.

Világszínvonalú gyártási folyamat

Az Ariston világszínvonalú gyártóüzemeiben a kiváló minőségben történő ipari termelés érdekében folyamatosak az újítások és a folyamatfejlesztések, a termékek minőségére, biztonságára és a környezetre gyakorolt hatására helyezve a hangsúlyt.

100%-ig Ariston termékek

A rendszereket alkotó összes alkatrész és szoftver az Ariston szakembereinek saját fejlesztése, akik a termékek tartós teljesítményét, hatákonyságát és minél hosszabb élettartamát tartják szem előtt.

100%-ban automatikusan ellenőrzött és tesztelt

A gyárból való kikerülést megelőzően a One+ wifi termékek egy automatizált minőségi-, biztonsági- és hatékonysági ellenőrzésen mennek keresztül, mely folyamat során azonnali és korlátlan hibaazonosításra van lehetőség.

Fenntartható Teljesítmény+

Egy energiatudatosabb otthon

A One+ wifi rendkívül energiahatékony és az egy környezetbarátabb megoldást kínál az otthoni fűtés terén.

Abszolút hatékonyság

/ Az új gyújtási rendszer automatikusan felismeri a használt gáz tulajdonságait, így javítva az égési teljesítményt a tökéletes hőkomfortért és a hatékonyság biztosításáért.
/ A termékcsalád A+ energiaosztály elérésére képes a fejlett hőszabályzó tartozékok és az Interneten keresztül beérkező külső hőmérsékleti adatok szinergiája által.

Kisebb környezeti hatás

A One+ wifi kazánok a környezeti lábnyom csökkentésében is segítséget nyújtanak.
/ Képesek önmaguk szabályzására, illetve a megfelelő és biztonságos üzemelésre, akár 20% hidrogéntartalmú* természetes gázkeverékről működtetve.
/ Csökkentett, 25mg/kWh NOx szinttel rendelkeznek, mely 55%-kal alacsonyabb a 6-os NOx osztály felső határértékénél, ezzel is segítve a környezetbarátabb működést.

Full Komfort+

A fűtési élmény új szintje

A termékcsalád innovatív, egyedi megoldásai a minél nagyobb otthoni komfortérzet kialakítását szolgálják, a lehető leghatékonyabb és legkényelmesebb módon.

Stabil és egyenletes fűtés

Az új Flow Control System+ magasabb szintre emeli a komfortérzetet, stabilan biztosítva a kívánt hőmérsékletet minden helyiségben.

Tökéletes nyomásellenőrzés

Az új Hydro Sensor automatikusan nyomon követi a rendszerben lévő nyomást és figyelmeztető értesítést küld, amennyiben a rendszert feltölteni szükséges.

Ultra-csendes működés

A legkorszerűbb szigetelésnek és technológiának köszönhetően a készülék zajszintje körülbelül egy könyvtáréhoz hasonló.

Okos csatlakoztathatóság+

Okosan összekötve

A One+ wifi teljes irányítást tesz lehetővé az otthoni komfort felett, az új AI által támogatott megoldások pedig az Ön nyugalmát szolgálják.

Ariston NET

Az összes készülék állandó csatlakoztathatósággal van ellátva. Ezáltal távolról is vezérelheti azokat, optimalizálhatja energiafogyasztását és folyamatos távsegítséget kaphat telefonjára vagy tabletjére az Ariston NET alkalmazáson keresztül.

Az Ariston NET előnyei

  • Távvezérlés

  • Hangvezérlés*

  • Energiamegtakarítás

  • Valós idejű értesítések és Távsegítség*

Elektromos védettség IPX5D
Zajszint 51dB
Hatásfok (%) 94%