Menü
Web Ár:
57.990 Ft (45.661 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-15

Thermor Evidence 3 Digital 2000W ErP

Web Ár:
57.990 Ft (45.661 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-15
Cikkszám: 003034
Gyártó: Thermor

Miért vásároljon tőlünk?

Leírás és Paraméterek

 

Elektromos radiátor, fűtőpanel, elektronikus termosztáttal, programozási lehetőséggel!
Ingyenes szállítás, 5 év teljes körű garancia!
Tekintse meg a Thermor legújabb energiatakarékos fejlesztését, technológia és stílus!

 

A legújabb HD panel technológia, mely a klasszikus elektromos konvektorokhoz képest sokkal egyenletesebb hőérzetet és még gyorsabb felfűtést biztosít.

Válassza az Evidence3 HD 2in1 családot (500W-2500W-ig 5 típus), ha elegáns, minőségi és tartós elektromos radiátort, fűtőpanelt keres! Elektronikus, előre meghatározott programokkal variálható (3 intervallum 1 nap) termosztátjának, és ergonomikus digitális kezelő felületének köszönhetően, egyesíti az egyszerűséget a hatékonysággal megfizethető áron.
3 üzemmód (kézi/program/időzítő). Programozza készülékét a hét minden napjára, az életritmusának megfelelően a nagyobb kényelemért és megtakarításért vagy használja akár teljesen “kézi” üzemmódban is programozás nélkül. Időzítő módban a készülék 1-8 órás állítható időintervallumban kikapcsol. 
Kapcsolható ablaknyitás érzékelés. Üzemmód, beállított és aktuális hőmérséklet kijelzés.

Hosszú élettartam, gyors felfűtés, biztonság és maximális komfort a szakértő francia Thermor márkától, amely az elektromos fűtésekre és berendezésekre szakosodott 1931 óta.
Az Evidence3 csendes és kompakt egység, modern vonalakkal és magas hatásfokkal. Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába. Opcionálisan vásárolható tartólábainak köszönhetően pedig könnyedén mobillá is tehető akár.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, HD előlapi technológiájának, csúcskategóriás, saválló kompozit, kerámia magos fűtőelemének és alumínium diffúzorának köszönhetően, egyenletes hőleadást biztosít, maximális hatásfok és biztonság mellett. Beépített hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen) és az FDS szenzor (borulás érzékelő) maximális biztonságot garantál. 

Az innovatív, pontos (kevesebb mint 0,1 °C érzékenységű) elektronikus termosztátnak köszönhetően maximálisan kihasználható hatékonyság, és kedvező energia felhasználás érhető el a fűtőpanellel!

  • 13-20 m2 fűtésére*
  • Méretek (cm): Szélesség 76.1, Magasság 46.1, Vastagság 11.4
  • Tartozék beépített elektronikus termosztát, digitális kezelőfelülettel (3 mód, program/kézi/időzítő), fali konzol és dugvilla
  • IP24, Cikkszám: 003034