Menü
Ár:
928.110 Ft
639.890 Ft (503.850 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 31%

Bosch Condens 7000 WT ZWSB 22/28-3 E 23 TÁROLÓS Kondenzációs fali gázkazán

Ár:
928.110 Ft
639.890 Ft (503.850 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 31%
Fűtőteljesítmény: 21 kW
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fernox TF1 Total Filter mágneses iszapleválasztó 22 mm Fernox TF1 Total Filter mágneses iszapleválasztó 22 mm
37.610 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 7716701508
Gyártó: Bosch

Miért vásároljon tőlünk?

Leírás és Paraméterek

A Bosch Condens 7000 WT ZWSB 22/28-3 E 23 fali kondenzációs-, beépített rétegtárolóval rendelkező kazán.

Ez a kazán a kondenzációs technológiának köszönhetően 91%-os hatásfokkal rendelkezik, mivel az égéstermékben található hő nagy részét felhasználja a fűtés során. Rozsdamentes acél hőcserélőjének köszönhetően egy körültekintően felszerelt Condens 7000-nek az élettartama is kiemelkedő lehet.
Az EN625 szerinti 21 liter/perces rétegtárolójának köszönhetően a kazán magas melegvízkomforttal rendelkezik. Ez a tároló 3 db 14l-es sorosan kötött egységből áll, amely összesen 42l-es kapacitásával egy 90l-es melegvíz-tárolót képes kiváltani. A készülék átfolyós vízmelegítőként is szolgál, tartós üzemben 688l/óra teljesítménnyel. A kazán rétegtárolója természetesen a legionárius betegségekkel szemben is védelmet nyújt úgy, hogy bizonyos időközönként felfűti a benne található vizet. A Condens 7000 két különálló részből áll, amely így könnyen szállítható és felszerelhető.
A kazán egy megfelelő termosztát segítségével energiahatékonysági szempontból egy rendkívül minőségi megoldást nyújt.
Természetesen megtalálható a készülékben a szükséges 10l-es tágulási tartály, illetve egy energiatakarékos fűtési keringető szivattyú, amely az új Európai Uniós irányelveknek megfelel. A szivattyú élettartamának megnövelése érdekében a fűtési rendszerbe illeszthető egy mágneses iszapleválasztó.

 Condens 7000 WT Kettő az egyben megoldás

A Condens 7000 WT beépített rétegtárolójának köszönhetően kategóriájának legkisebb készüléke. Kis helyigény, kondenzációs üzem, nagy melegvíz-teljesítmény. Ezek a paraméterek immár nem elérhetetlenek a Bosch készüléket vásárlóknak. A forradalmi használati melegvíz-készítés komfortja Önt is meg fogja győzni. A készülék 2009-ben Hungarotherm Újdonságdíjat nyert.

Beépített rétegtároló

A rétegtárolós eljárás egy melegvíz-készítési mód, amelynek során a hagyományos csőkígyós tárolót egy akár 40%-kal kisebb speciális tároló váltja fel, ahol a már felmelegített melegvíz rétegződik. Így 42 liter tárolási kapacitással rendelkező rétegtároló ugyanazt a melegvíz komfortot kínálja, mint egy 90 literes tárolási kapacitású, szokványos melegvíz-tároló készülék. A Condens 7000 WT segítségével bízhat az állandó melegvíz hőmérsékletben, akkor is, ha zuhanyzás alatt valaki megnyit egy másik vízcsapot a lakásban

Vége a legionárius betegségnek

Ezt a tüdőbetegséget parányi, pálcika alakú baktériumok – úgynevezett legionellák – okozzák, amelyek a melegvízben érzik jól magukat, és a használati melegvíz ellátó rendszerben szaporodnak. A Bosch segítségével nem kell tartania ezektől a kórokozóktól, mivel a Condens 7000 WT melegvíz-tárolója gombnyomásra rendszeres időközönként 70°C fölötti hőmérsékletre melegíti fel a vizet. Így biztosított a maximális higiénia. 

Könnyű szállítás

A kazán két önálló részből áll – kazántest és tároló –, így könnyen szállítható, egyedül is felszerelhető. 

Mindig van melegvíz

Ha a készülékben már csak hideg víz van, akkor a készülék üzemmódot vált, és átfolyós rendszerű vízmelegítő készülékként működik. Még ilyenkor is 13,4 liter/perc melegvíz áll rendelkezésre. Cirkulációs vezeték kiépítése esetén a készülékbe épített tárolótöltő-szivattyú egyben a cirkulációs szivattyú is, ezzel energiát és költséget takarít meg.

A készülék előnyei: 

  • A 42 literes rétegtárolónak köszönhetően mindig van melegvíz (13,4 liter/perc)
  • Egyedi melegvíz-készítési eljárás, a 3 db 14 literes sorba kötött rétegtárolónak köszönhetően
  • Állandó melegvíz hőmérséklet
  • Rendkívül helytakarékos a speciális rétegtároló elhelyezés miatt
  • Cirkulációs vezeték kiépítésénél az egyedülálló kialakításnak köszönhetően nem igényel plusz szivattyút
Elektromos védettség IPX4D
Energiahatékonysági osztály A
Zajszint 43dB
Hatásfok (%) 91%