Menü

Bosch Condens 2300i W 24 kW FŰTŐ Kondenzációs gázkazán

Fűtőteljesítmény: 24 kW
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 7736902954
Gyártó: Bosch

Miért vásároljon tőlünk?

Leírás és Paraméterek

Bosch Condens 2300i W 24 kW FŰTŐ Kondenzációs gázkazán

Csak hatékony
A kazán egykörös és kétkörös változatban kapható. A Condens 2300i W moduláris kazánégő automatikusan a 10-100%-os tartományba állítja a teljesítményt az Ön aktuális hőszükségletének megfelelően. Ennek eredményeként: az energiafelhasználás eléri a 109%-ot. Az intelligens EasyControl szabályozóval együtt az A+ energiahatékonysági osztálynak felel meg.

Csak sok meleg víz
A Condens 2300i W kétkörös változata 28 kW-os melegvíz-készítési kapacitással és akár 14 l/perc teljesítménnyel rendelkezik. Ez a legmagasabb, 3 csillagos kényelmi osztálynak felel meg.

Csak csendben
A Condens 2300i W kazán nem zavarja az Ön nyugodt életét, mivel a megerősített szigetelés alacsony zajszintet garantál. Más szóval: a készülék hangtalanul működik. Ez azt jelenti, hogy a Bosch berendezések magas életminőséget garantálnak otthonában.

Egyszerű kezelés
A Condens 2300i W kazán vezérlése egyértelmű, és nem igényel további magyarázatot. Az intelligens EasyControl vezérlővel együtt okostelefonja segítségével szabályozhatja a hőmérsékletet minden egyes helyiségben.

Csak kiváló minőség
A Condens 2300i W kazán fejlett technológiával készült, és az alkatrészek tartósságának és megbízhatóságának köszönhetően kifogástalan minőséget mutat.

Elektromos védettség IPX4D
Hatásfok (%) 94%