Termékek Menü

Buderus Logamax Plus GB 172/24T50 Tárolós kondnenzációs fali gázkazán

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
615.215 Ft
585.000 Ft (460.630 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 7716701393
Várható szállítás: 2019. június 24.
Gyártó: Buderus
Fűtőteljesítmény: 23 kW
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fernox TF1 Total Filter mágneses iszapleválasztó 22 mm Fernox TF1 Total Filter mágneses iszapleválasztó 22 mm
41.085 Ft

Termék oldal jobb

Miért vásároljon tőlünk?

Leírás és Paraméterek

Még a legkisebb garzonban is találunk annyi helyet, amennyi a Logamax plus GB172T50 kondenzációs falikazán számára elegendő. A beépített tárolónak köszönhetően családi házak és társasházi lakások egyaránt kedvező fűtés-, és használati melegvíz előállítására szolgáló gázkészülé- ke. Széles modulációs tartománya optimális hőenergia ellátást és magas melegvíz komfortot biztosít.

Körültekintően átgondolt

A Logamax plus GB172T50 meggyőző műszaki megoldásai egyszerű kezelhetőséget, könnyű és gyors szerelhetőséget biztosítanak. Kompakt kivitele kis helyigényt és esztétikus megjelenést jelent. A robosztus kivitelű használati melegvíz tároló a kemény ivóvizeknek is problémamentesen ellenáll. A kiemelkedő formatervezés, a modern és divatos külső valamint a tároló helytakarékos, a készülék burkolata alatti elhelyezése akár lakótérben történő harmonikus elhelyezését is lehetővé teszi. A berendezésben alkalmazott rozsdamentes acél ivóvíz vezetékek a meglévő vízhálózat átalakítása esetén is ideális megoldást kínál.

A takarékosság jegyében

A Logamax plus GB 172T50 éppen csak annyi energiát fogyaszt, amennyi valóban szükséges. A 27–100% között változó égőteljesítmény minden esetben pontosan a fellépő igényeknek megfelelő teljesítményt nyújt. Ezáltal a készülék magas hatásfokot, visszafogott gázfelhasználást és alacsony üzemköltségeket biztosít. Ez érvényes az elektromos energia felhasználására is: a beépített, fordulatszám szabályozott, „A” energiaosztályú keringtető szivattyú és a digitális kazánszabályozás példaértékűen kevés elektromos energiát igényel. A készülék alapszabályozójának készenléti állapotban mindössze 2 W teljesítményre van szüksége.

Elektromos védettség IP4XD
Energiahatékonysági osztály A
Zajszint 48dB